Aktuali informacija

VEŽAME IŠ VISŲ LIETUVOS MIESTŲ! Registruokitės kelionei arba siuntinio išsiuntimui telefonais: +370 603 53535 (LIETUVOJE) // +45 71 32 86 23 (DANIJOJE)

Privatumo politika

Bendra informacija

ExpressTrip, UAB (įmonės kodas 302653857, registracijos adresas Vaidaugų g. 1-40, LT-95222 Klaipėda, Lietuva, kontaktinis telefono numeris +370 603 30353, el. pašto adresas info@expresstrip.lt) yra šios interneto svetainės ir jos duomenų valdytojas. Šia privatumo politika yra nustatoma ir paaiškinama kaip įmonė renka ir toliau tvarko Jūsų asmens duomenis. Privatumo politikoje nustatytos sąlygos yra taikomos kiekvieną kartą Jums naršant interneto svetainėje adresu www.expresstrip.lt norint pasiekti teikiamą informacinį turinį bei naudojantis svetainės funkcijomis nepriklausomai nuo jūsų naudojamo įrenginio - stacionaraus, nešiojamo ar planšetinio kompiuterio, mobiliojo telefono, kito įrenginio.

ExpressTrip, UAB gerbdama Jūsų privatumą įsipareigoja saugoti Jūsų asmens duomenis, kuriuos mums pateikiate arba kuriuos surenkame, taip, kaip nurodyta šioje privatumo politikoje. Ši privatumo politika galioja ir yra taikoma mūsų klientams ir partneriams, interneto svetainės www.expresstrip.lt lankytojams bei kitiems suinteresuotiems asmenims. Šioje privatumo politikoje pateikiama informacija apie tai, kokie Jūsų asmens duomenys tvarkomi, jų tvarkymo tikslai, teisinis duomenų tvarkymo pagrindas, asmens duomenų saugojimo laikotarpiai, Jūsų teisės ir kita informacija. Jūsų asmens duomenis gauname arba surenkame, kai lankotės mūsų svetainėje, Facebook paskyroje, kitose įmonės socialinių tinklų paskyrose, susisiekiate su mumis el. paštu ar telefonu.

Su Jūsų asmens duomenimis elgiamės atsakingai. Jūsų duomenų tvarkymui ir apsaugai taikome reikalavimus, nustatytus Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme ir Europos Sąjungos Bendrajame asmens duomenų apsaugos reglamente. ExpressTrip, UAB imasi atitinkamų techninių ir organizacinių saugumo priemonių, kad užtikrintų visų tvarkomų asmens duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų. Duomenys laikomi saugiai ir yra prieinami ribotam asmenų skaičiui.

Labai svarbu, kad atidžiai perskaitytumėte šią privatumo politiką, nes kiekvieną kartą, lankydamiesi šioje interneto svetainėje, sutinkate su čia aprašytomis sąlygomis. Jei nesutinkate su šią privatumo politika, prašome nesilankyti mūsų svetainėje, nesinaudoti mūsų turiniu ir svetainės funkcijomis.

Duomenų perdavimas trečiosioms šalims

Be Jūsų išankstinio sutikimo, Jūsų asmens duomenys nėra perduodami jokioms trečiosioms šalims, tačiau duomenys be atskiro Jūsų sutikimo gali būti pateikti mokesčių institucijoms, taip pat kitoms valdžios, teisėsaugos, teisminėms ar ikiteisminėms institucijoms dėl jų atliekamų tyrimų, ar kitais teisės aktų numatytais atvejais. Jūsų asmens duomenis taip pat galime perduoti tvarkyti tretiesiems asmenims, kurie padeda mums administruoti interneto svetainę ir jos serverius. Tokiais asmenimis gali būti duomenų bazių ir programinės įrangos kūrimo bei aptarnavimo teikėjai, duomenų bazių administravimo paslaugų teikėjai, debesijos paslaugų teikėjai.

Jūsų pateiktus duomenis teisėtai tvarkome ir naudojame šiais žemiau išvardytais tikslais ir teisiniais pagrindais

1. Duomenys pervežimo paslaugų suteikimui

1.1. Pateikiami asmens duomenys: vardas, telefonas, el. pašto adresas, informacija apie keleivį (-ius), siuntinio siuntėją ir gavėją, kita informacija. Duomenų tvarkymo pagrindas: Jūsų sutikimas, kurį išreiškiate pateikdami šiuos duomenis mums tiesiogiai telefonu, el. paštu arba užpildydami elektroninę formą interneto svetainėje.

2. Slapukai (angl. "cookies")

2.1. Svetainėje naudojami nuolatiniai (tekstinis failas, kurį žiniatinklio serveris siunčia žiniatinklio naršyklei, kurį saugo naršyklė ir kuris galios iki nustatytos galiojimo pabaigos datos) ir sesijos (pasibaigs naudotojo sesijos pabaigoje, kai naršyklė bus uždaryta) slapukai.
2.2. Juose nėra jokios informacijos, kuri asmeniškai Jus identifikuoja, bet asmeninė informacija, kurią mes saugome apie jus, gali būti susieta su informacija, saugoma ir gaunama iš slapukų.
2.3. Informaciją, kurią gauname jums naudojant slapukus, mes galime naudoti šioms reikmėms: atpažinti Jūsų naudojamą įrenginį (kompiuterį, mobilųjį telefoną, planšetę, kt.), tobulinti svetainės patogumą, analizuoti jos naudojimą, administruoti svetainę.
2.4. Dauguma naršyklių leidžia blokuoti slapukus, todėl galite laisvai savo nuožiūra pasirinkti, naudoti juos (ar dalį jų), ar ne. Visų slapukų blokavimas gali turėti neigiamos įtakos daugelio tinklalapių naudojimui. Jei blokuosite slapukus, negalėsite naudotis dalimi svetainės funkcijų.
2.5. Svetainėje naudojami būtinieji slapukai, skirti svetainės veikimo užtikrinimui ir negali būti išjungti. Lankytojų sesijos ID registracijai ir su lankymusi svetainėje susijusiems veiksmams bei statistikai naudojamas PHPSESSID (galioja iki naršyklės uždarymo)
2.6. Statistiniai slapukai - Google Analytics, skirti svetainės statistiniams ir lankytojų elgsenos svetainėje duomenims kaupti: _ga (galiojimo laikas 24 mėnesiai), _gid (galiojimo laikas 24 valandos), _gat (galiojimo laikas 1 minutė).
2.7. Sutikimo su privatumo politika slapukas EU_COOKIE_LAW_CONSENT (galiojimo laikas 1 mėnuo).

Nepilnamečių asmens duomenų tvarkymas

Jeigu Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, bet jau sulaukęs 16 metų, naudodamiesi mūsų paslaugomis, Jūs patvirtinate, jog turite savo tėvų, globėjų pritarimą dėl Jūsų asmeninės informacijos mums atskleidimo.

Asmens duomenų saugojimo terminai

Asmens duomenis, kurie yra surenkami svetainėje veikiančių slapukų pagalba Jums naršant svetainėje ir/ar naudojantis jos funkcionalumais, yra saugomi ne ilgiau kaip 2 metus nuo paskutinio Jūsų apsilankymo svetainėje momento. Daugiau informacijos apie slapukų galiojimą laiką rasite skiltyje "slapukai". Jūs bet kada galite nesutikti su bet kuriuo iš šioje privatumo politikoje nurodytų Jūsų asmens duomenų tvarkymu ar saugojimu, raštu kreipdamiesi į ExpressTrip, UAB žemiau šioje privatumo politikoje nurodytais kontaktais, įvertinę šioje privatumo politikoje nurodytas atitinkamas pasekmes dėl tokio Jūsų nesutikimo.

Jūsų teisės

Jūs turite šias teises, susijusias su Jūsų asmens duomenimis:

1. Prašyti, kad ExpressTrip, UAB leistų susipažinti su duomenimis ir juos ištaisytų arba ištrintų, arba apribotų duomenų tvarkymą;
2. Teisę nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi;
3. Teisę gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu (teisė į duomenų perkeliamumą). Tokiu atveju ExpressTrip, UAB įgyja teisę reikalauti protingų ir įrodytinų išlaidų, patirtų dėl tokio Jūsų asmens duomenų susisteminimo ir pateikimo Jums, atlyginimo;
4. Teisę atšaukti sutikimą;
5. Teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Jūs galite pasinaudoti šiomis savo teisėmis kreipdamiesi į ExpressTrip, UAB elektroniniu paštu adresu info@expresstrip.lt, pateikdami Jūsų asmens tapatybę patvirtinančio dokumento kopiją. ExpressTrip, UAB įsipareigoja atsakyti į Jūsų paklausimus ne vėliau kaip per 20 kalendorinių dienų.

Šios privatumo politikos galiojimas ir pakeitimai

Ši privatumo politika galioja nuo 2018 m. gegužės 25 d. Jei pakeisime šią privatumo politiką, paskelbsime jos atnaujintą versiją savo svetainėje. Privatumo politikos pakeitimai ir (ar) papildymai įsigalioja po jų paskelbimo svetainėje momento.

Artimiausi išvykimai:
 - Iš Lietuvos  - Iš Danijos

REZERVUOKITE vietą sau
arba siuntiniui / kroviniui

Jūsų vardas*
Telefono numeris
El. pašto adresas*
Informacija apie jus arba siuntinį

 

 

 

 

Kiekvienam keliaujančiam kartu su mumis -
Lycamobile SIM kortelė su startiniu paketu!



EXPRESSTRIP, UAB sertifikuota
kaip viena stipriausių įmonių
Lietuvoje 2017 metais

 

Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Norėdami tęsti naršymą svetainėje, paspauskite 'Sutinku'. Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.